Convoi

Convoi är ett konsultbolag inom Ledarutveckling med konsulter som både har en lång egen ledarerfarenhet från chefspositioner i näringslivet, samt en gedigen beteendevetarutbildning som grund för att utveckla andra människor. Kombinationen av lång egen ledarerfarenhet och en beteendevetarutbildning inom Coaching och Terapi ger våra kunder en trygg och erfaren partner när ledarutveckling skall genomföras.

Sandra Oldenburg

Sandra har 15 års erfarenhet av ledande befattningar inom kommunikation, marknadsföring och information. De senaste 10 åren har Sandra arbetat med stora förändringar i företag och med mänsklig utveckling i organisationer. Sandra är utbildad samtalscoach och samtalsterapeut med psykosyntes som grundmetodik. Sandra är certifierad via European Mentoring and Coacing Council (EMCC)


Anna Johansson

Anna har 15 års erfarenhet av chef och ledarskap i näringslivet. Anna har under 7 års tid arbetat med utveckling och coaching av ledare, grupper och verksamhet som HR-chef på multinationellt bolag. Anna är utbildad samtalscoach och samtalsterapeut med psykosyntes som grundmetodik. Anna är certifierad via European Mentoring and Coacing Council (EMCC).